SOLCELLER

Tjäna pengar på dina tak!

Med ett solcellspaket från oss får ni en snabb och enkel installationsprocess och en nyckelfärdig anläggning av högsta kvalitet. Vår ambition är att kunden ska uppleva att det är tryggt och enkelt att investera i solenergi. Från order till producerande anläggning. Därför erbjuder vi helentreprenad där vi tar hand om allt. Från bidragsansökan till driftsättning.

På Solenergi Sverige är övertygade om att en övergång till förnybar energi inte bara är bra för miljön och samvetet utan även smart för ekonomin, boendet och det framtida resandet.

Nu har svenska folket på allvar fått upp ögon för solenergi!

Energi från solen blev 2016 billigare att framställa än  från olja, gas och kol! Nu börjar svenska folket få upp ögonen för potentialen i denna outsinliga energikälla och på allvar investera i solenergi. Aldrig förut har priset på solceller varit så lågt samtidigt som effektiviteten varit så hög.

Det finns en stor potential att utnyttja solenergi i Sverige, en potential som i stor utsträckning är outnyttjad. Genom sjunkande priser på framförallt solceller under de senaste åren har fler och fler valt att investera i tekniken. Globalt sett kan man prata om en solrevolution då det skett explosionsartade utbyggnader av solceller i många länder. Även i Sverige har utbyggnaden av solceller som är anslutna till elnätet ökat kraftigt senaste åren, sedan 2011 har den årliga utbyggnaden mer än fördubblats.

Jämfört med flera andra förnybara energikällor har solenergi en unik möjlighet då teknikerna i stor utsträckning kan integreras direkt i befintlig bebyggelse, nära elanvändaren. Takytan på en vanlig svensk villa kan ta emot 5 gånger mer energi än hushållets totala energianvändning på ett helt år. Allt fler väljer att installera solceller och solfångare för att ta hand om en del av denna energi för att värma sitt hem och tillverka egen el och samtidigt göra en insats för en hållbar värld.

Bor du på landet?

Kanske på egen gård, har du dessutom ofta en stor fördel. Ekonomibyggnader! Har man ett ladugårdstak eller liknande i ett solexponerat läge så finns det egentligen inget att tveka på. Bor du i mer tätbebyggda områden så finns det enkla lösningar för det också.

Bor man i Falköping, Skövde, Mariestad eller på andra orter i Skaraborg och är intresserad av en offert på solceller eller solpaneler så lämnar vi gärna ett förslag. Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar i hela Skaraborg. Skicka ett mail eller slå en signal så är vi ute hos dig ganska kvickt och kan på plats se era förutsättningar och behov. Vi mäter era tak och tar fram information på lutning, väderstreck och andra förhållanden som blir utgångspunkt för att kunna göra en noggrann beräkning på vilken årsproduktion en solcellsanläggning just era tak kan tänkas ge.

solceller skaraborg, solpaneler skaraborg, solenergi skaraborg, solel skaraborg, solceller falköping, solpaneler falköping, solenergi falköping, solel falköping, solceller skara, solpaneler skara, solenergi skara, solel skara, solceller skövde, solpaneler skövde, solenergi skövde,  solel skövde, solceller mariestad, solpaneler mariestad, solenergi mariestad, solel mariestad, förnybar energi skövde, förnybar energi skaraborg, förnybar energi falköping, förnybar energi skara, förnybar energi mariestad, grön energi skaraborg, grön energi falköping, grön energi skara, grön energi skövde, grön energi mariestad.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​