top of page

FÖRETAG

Fler och fler kunder väljer varor, produkter och tjänster från företag med en tydlig miljöpolicy. Det ligger i tiden. Det finns mycket att vinna på att se över hur ert företag kan bli mer klimatsmart. Samtidigt som man investerar i sitt eget varumärke med en solcellsanläggning undviker man att företagets resultat påverkas negativt av skenande elpriser.

Låt oss göra en grundlig genomlysning på vad ni skulle spara och tjäna på en solcellsanläggning och hur lång återbetalningstiden skulle bli.

Så här går det till

I ett par enkla steg gör vi ert företag grönare och mer klimatsmart.

1. Konsultation

Ring eller maila så gör vi ett besök på ert företag och ser över era förutsättningar. Vi går tillsammans igenom hur en solcellsanläggning skulle fungera för er och vilken avkastning det skulle bli.


2. Projektering

Vi designar den optimala solcellslösningen för just era behov och önskningar. Vi hjälper även till med bidragsansökan.


3. Installation

Vi monterar och driftsätter anläggningen och ser till att ni har en god förståelse hur den fungerar.

Nu har ni en grönare miljöprofil...

När dessa tre steg är avklarade har ni tagit ett stort och avgörande steg för att ert företag tydligt ska kunna profilera sig som ett miljömedvetet och klimatsmart alternativ på marknaden.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​

bottom of page