top of page

ENERGILAGRING

Ackumulera energin istället för att slumpa bort den till underpriser!

Energilagring börjar på allvar bli ett ekonomiskt försvarbart alternativ till att köpa in elektricitet när den egna solcellsanläggningen nattetid inte producerar. I stället för att slumpa bort elen till underpriser ackumulerar allt fler den rena förnybara solenergin i ett solelsbatteri. Den lagrade kraften används senare på dygnet när kylen, tv:n eller tvättmaskinen kräver energi men solen har gått ner. Det statliga bidraget på 60% (max 50 000 kr) på kommer inte vara för evigt. Passa på.

Vi säljer och installerar batteripacket i flera storleksklasser till våra solcellskunder. Tag kontakt med oss så diskuterar vi era behov och önskemål.

Batteripack

Fronius Hybrid växelriktare

BYD batterier

Med Fronius Hybrid växelriktare och BYD batterier lagrar du din solenergi och kan lagra, köpa, sälja eller konsumera din energi efter ditt eget behov och önskemål.

BYD- Batterier i framkant.

Kinas största tillverkare av batterier och elbilar, BYD, lanserar ett moduluppbyggt batterisystem som är smart, flexibelt och prisvärt. Finns i storlekarna 6,4 kWh - 11,52 kWh

Fronius Hybrid-Hjärnan i systemet.

Kvalitetsväxelriktare från Österike som hanterar och håller reda på din energilagring. 

Spar på kraften...

Med ett batteripack från oss lagrar du din rena egenproducerade solel och använder den när det passar dig.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​

bottom of page