top of page

LANTBRUK

Lantbrukare är kanske den grupp som tjänar mest på en solcellsinvestering. Inte sällan finns här ett stort energibehov, ofta under sommarhalvåret. Det faktum att de samtidigt har stora outnyttjade takytor gör lantbruket idealiskt för solceller. Volymen medför att investeringen blir lönsam mycket fort.

Så här går det till

I ett par enkla steg gör vi ert lantbruk till en grönare gård.

1. Tag en kontakt redan idag

Ring eller maila så kommer vi antingen ut till er gård eller tar ett första steg på telefonen. Vi har verktyg som gör att vi kan skapa oss en god uppfattning över hur era tak ser ut.


2. Vi designar en solcellsanläggning utefter era behov

Vi går igenom era energiuttag och balanserar dem mot vad ni skulle kunna producera. Utefter behov och förutsättningar tar vi fram en mycket detaljerad och väl avvägd offert.


3. Vi tar hand om allt

När ni bestämt er tar vi hand om hela processen. Från bidragsansökan till kontakterna med nätägaren. Snart levereras material och montörerna är på väg.


4. Nu är ni solfarmare

När vi monterat och driftsatt anläggningen kan ni räkna er till den skara lantbrukare som producerar det vi andra stoppar i munnen med hjälp av solens energi.


Renare och mer närproducerat blir det inte...

Och så kommer det att vara i många år framåt. Med långa garantier kommer anläggningen att leverera grön energi för lång tid framöver.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​

bottom of page