SOLCELLSPARK

Vi börjar se hur allt fler energibolag och nätägare intresserar sig för att bygga egna solcellsparker. Genom att placera en solpark i det egna nätet säkerställer man en betydande del av elproduktionen och gör sig mindre känslig för en svajig elmarknad. Energiförlusterna på ett nät översatt i pengar är mycket stora.

Vi har kunskaperna och kontakterna att projektera på solparker på flera Megawatt.

Så här går det till

Steg för steg hjälper vi er att projektera en solcellspark.

1. Tag en kontakt redan idag

Ring eller maila så bokar vi ett första besök där vi går igenom projektet.


2. Vi designar en solcellspark utifrån era behov och tankar.

Vi går igenom den tilltänkta platsen och dess förutsättningar. Utefter förutsättningarna tar vi fram rätt typ av markmonteringssystem. Vilken typ av växelriktare bör projektet ha? Hur stor effekt ska parken ha? mm.


3. Vi hanterar inköp och arbetsleder projektet

Vi hanterar upphandling av allt från grävning, eventuell stolpning mm, paneler, växelriktare och kablage och arbetsleder projektet.


4. Nu driver ni en solpark

När anläggningen är driftsatt blir den inte bara en långsiktig investering utan kommer att utmärka er som ett innovativt och framsynt energibolag.


Stora utmaningar väntar...

Allt tyder på att vi lever under ett växande klimathot. Skrämmande i mångas ögon. Men det är också en spännande tid med många möjligheter. Övergången från fossila bränslen till mer hållbara alternativ i stor skala kommer att få en avgörande betydelse.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​