top of page

SOLCELLER TILL VILLAN

Med solceller på villataket tar ni kontroll över er energikonsumtion. Ni blir mindre känsliga för plötsliga prisförändringar på el och får helt andra verktyg att styra och påverka ert energibeteende. Vi erbjuder dessutom marknadens kanske snyggaste panelsystem som helt utan skarvar och glipor skapar sammanhängande enhetliga ytor. Ett tak på taket.

Så här går det till

I ett par enkla steg gör vi ert villatak till er främsta energikälla.

1. Tag en kontakt redan idag

Ring eller maila så kommer vi antingen ut till er eller tar ett första steg på telefonen. Vi har verktyg som gör att vi kan skapa oss en god uppfattning över hur era tak ser ut.


2. Vi designar en solcellsanläggning utefter era behov

Vi går igenom era energiuttag och balanserar dem mot vad ni skulle kunna producera. Utefter behov och förutsättningar tar vi fram en mycket detaljerad och väl avvägd offert.


3. Vi tar hand om allt

När ni bestämt er tar vi hand om hela processen. Från bidragsansökan till kontakterna med nätägaren. Snart levereras material och montörerna är på väg.


4. Nu är ni gröna villaägare

När vi monterat och driftsatt anläggningen kan ni räkna er till den skara villaägare som troligen producerar merparten av den energi ni årligen konsumerar.


Ett hållbart boende för framtiden...

En solinvestering sträcker långt framåt i tiden. Med långa garantier kommer anläggningen att leverera grön energi för lång tid framöver.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER​

bottom of page